Creative Commons 3.0 RSS CSS 2.1 XHTML 1.0
Entrar  
Rexistru
La actualidá llaboral asturiana 
Escrito por ObservatoriuLlaboral el martes, 29 xunetu de 2008

A.V.V:, de 29 años, resultó mancáu al cae-y enriba una chapa de grandes dimensiones tando trabayando en Baíña (Mieres).

El mozu foi treslladáu estable hasta l'Hospital central d'Asturies n'Uviéu.

Escrito por ObservatoriuLlaboral el martes, 29 xunetu de 2008

Un trabayador de 38 años mancose en Peñacorvera (Samartín del Rei Aurelio) tando trabayando na colocación d'un tendíu llétricu y tuvo que ser treslladáu al Hospital Central d'Asturies n'Uviéu.

Según el 112:"l'home ta estable dientro la gravedá y pendiente la valoración que se-y faiga nel departamentu ciruxía plástico del HUCA".

Escrito por ObservatoriuLlaboral el llunes, 21 xunetu de 2008

J.L.P.F. sufrió un accidente cuando taba trabayando nes obres de la carretera AS-230 a l'altura del kilómetru 15 en Armá. El trabayador quedó atrulláu nuna zanxa al argayar un terreru.

Escrito por ObservatoriuLlaboral el miércoles, 16 xunetu de 2008

D.A.C., trabayador de Duro Felguera de 26 años d'edá, resultó mancáu de gravedá ayeri al caer d'una altura d'unos seis metros mientres trabayaba na instalación de la desulfuradora de la Central Térmica de Llada, en Llangréu.

Escrito por ObservatoriuLlaboral el vienres, 11 xunetu de 2008

El trabayador A.T.P. de 49 años, de la socontrata DAORJE que trabayaba para COGERSA morrió en Noreña al ser atrulláu pol mecanismu que recueye la basura del camión 3954-DLR.

Al paecer, l'home llevaba atada na cintura l'accionamientu'l mecanismu y al posase nél accideentalmente punxolu en funcionamientu de forma involuntaria,

Escrito por ObservatoriuLlaboral el xueves, 10 xunetu de 2008

El trabayador que conducía una hormigonera na carretera Avilés - Lluanco morrió al sufrir un accidente nel tramu ente Perdones y Santiago de Ambiedes al baltar el vehículu nun desnivel d'unos 10 metros por causes desconocies.

Escrito por ObservatoriuLlaboral el xueves, 10 xunetu de 2008

J.M.F.F resultó muertu na Cantera de Rañeces (Grau). El trabayador quedao encolingáu d'un pide al desprendese una piedra de la cornisa na que taba trabayando.

Ir a página 1 2