Creative Commons 3.0 RSS CSS 2.1 XHTML 1.0
Entrar  
Rexistru
La actualidá llaboral asturiana 
Escrito por ObservatoriuLlaboral el xueves, 16 ochobre de 2008

LOS SINDICATOS docentes CCOO, CSI-CSIF y Suatea entamen güei una asamblea, a les seis de la tarde, nel IES Alfonso II, pa informar sobre l'aplicación de los planes d'evaluación del centru y del profesoráu. Estes organizaciones son partidaries de bloquear el programa.

Esbillao de La Voz de Asturias

Escrito por ObservatoriuLlaboral el martes, 7 ochobre de 2008

Según lleemos en Les Noticies:
N'Asturies, les organizaciones sindicales UXT, CC OO y USO Asturies convoquen pa güei 7 d'ochobre una movilización que, con carácter mundial, va a salir a la cai a reclamar la «universalización del trabayu decente». Amás, n'Europa, les diferentes organizaciones sindicales ponen l'acentu nel rechazu a la directiva europea que pretende aprobar 65 hores llaborales a la selmana.Otramanera, los sindicatos asturianos tamién alvierten de la precariedá, a cada cachu más espardida, nos contratos llaborales

La manifestación va salir n'Uviéu de la cai Santa Teresa esquina con Avenida de Galicia a les 19:00 hores y va acabar nel Paséu de los Álamos. El fotoperiodista Javier Bauluz va lleer entós un manifiestu de los sindicatos convocantes.